Dissabte, 18 d’abril

MÚSICA
Literaldia
Concert vermut a càrrec de Dani Caracola.
Txoko Euskal Etxea. Arc de Sant Vicenç. 13 hores.

Tarde de swing
Nova tarda de ball amb la Maniacs’ Band.
Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya. Palau Nacional. 16 hores.

Concert solidari amb la Fundación Manos Providentes, de Cali, Colombia
Concert del Cor de Noies de l’Escola de Premià de Mar / Cor Navaura. Aportació voluntària.
Església de Sant Gaietà. Consell de Cent, 293. 18 hores.

Un viatge en el temps amb el saxo
Concert a càrrec del Paolo Troni Duo, saxo i clarofon, instrument artesanal inventat per Paolo Troni.
Centre cívic Riera Blanca. Riera Blanca, 1. 19.30 hores.

INFANTIL
Món Llibre
Un any més, i ja són 11, se celebra aquest festival literari infantil i juvenil. L’edició d’enguany està dirigida especialment als nens i nenes de 8 a 13 anys, els qual trobaran un espai per a ells, l’Espai dels Grans, on s’organitzaran diverses activitats centrades en la popular obra de Lewis Carroll Alícia al país de les meravelles. Els més petits també gaudiran d’un espai per a ells, mentre que els lectors empedreïts podran, literalment, instal•lar-se al cel i gaudir del plaer de la lectura en una biblioteca plena de núvols. Una altra novetat d’enguany és la flamant MónLlibreria, un nou espai que estarà ubicat a la pl. dels Àngels amb una desena de llibreries.
CCCB. Montalegre, 5. Dissabte i diumenge.

Dia Mundial del Circ
Dissabte i diumenge al Parc de la Ciutadella (d’11 a 20 hores) hi trobarem professionals del circ que oferiran la possibilitat de veure entrenaments en directe i participar en tallers d’iniciació al circ. I entre les 12 i les 20 hores, s’hi podran veure vuit espectacles de companyies com Les fil qui chante o Penelope y Aquiles. A més, a l’Ateneu 9 Barris (Portlligat, s/n), una cinquantena d’artistes de circ oferiran un Combinat de Circ, dividits en quatre espais i que acabaran amb una festa (avui, a partir de les 18 hores).

ESCENA
Litus
Fa tres mesos que en Litus va morir i en Toni, el seu germà, ha convocat els seus millors amics. La companyia Pros i Contres presenta aquesta comèdia agredolça, que parla de l’amistat, de la mort i de l’amor.
Centre cultural Albareda. Albareda, 22-24. 20 hores.

PORTES OBERTES
Jornada de Portes Ofertes
L’IRB Barcelona obre les seves portes per rebre visitants de totes les edats que vulguin conèixer de prop el món de la recerca i els seus científics.
Institut de Recerca Biomèdica. IRB Barcelona. Baldiri Reixac, 4. de 10 a 17.30 hores.

FORA DE BARCELONA
Alicia’t
Sant Fruitós de Bages. Bages. Tercera edició d’aquesta festa de la Fundació Alicia amb un ampli ventall d’activitats per a tota la família. www.alicia.cat/festaalicia
Món Sant Benet. Dissabte i diumenge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada