Divendres, 20 de setembre

FESTES
Festes de la Mercè
Divendres comencen els plats forts de les festes d’enguany, amb el pregó que anirà a càrrec de Ferran Adrià (19 h, es podrà seguir en directe des de la web de la Mercè merce.bcn.cat i des de una pantalla gegant que s'instal•larà a la la plaça Sant Jaume). A més a més comença el BAM Barcelona Acció Musical (107 concerts en quatre dies) que tindrà lloc a la plaça Joan Corominas, a l’av. Maria Cristina comença la “Música de la Mercè”, i hi ha moltes altres activitats.
merce.bcn.cat

MÚSICA

XII Festival Àsia
Concert inaugural del festival que se celebra fins el 24 de setembre, a càrrec de MIJI (en coreà, ‘món desconegut’), considerat un dels grups de música moderna més important de la República de Corea.
Espai Francesca Bonnemaison. Sant Pere més Baix, 7. 19.30 hores. Entrada gratuïta prèvia inscripció a casaasia@casaasia.es o al 933-680-836. www.festivalasia.es

PANTALLA
Cinema de terror
Projecció de la pel•lícula “Sinister”, d’Scott Derrickson, 2012.
Centre cívic Can Verdaguer. Piferrer, 94. 19 hores.

ESCENA
Pablo Neruda viene volando (2a sessió)
Lectura dramatitzada d’aquesta obra del dramaturg xilè Jorge Díaz. Adaptació i direcció a càrrec d’Alfredo Alonso.
Casa Amèrica. Còrsega, 299. 20 hores.

CONFERÈNCIES
Commemoració del Dia Internacional de la Pau
En l'acte es llegirà una declaració institucional i es farà públic el guanyador del Premi ICIP Constructors de Pau 2013, el guardó que atorga anualment l'Institut amb l'objectiu de reconèixer persones, entitats o institucions que han contribuït de manera dilatada a la construcció i el foment de la pau. També donarà a conèixer el projecte audiovisual “Càpsules de pau”, coproduït amb el col•lectiu Contrast.
ICIP. Gran Via, 658. 12 hores.

LLIBRE
Tu corazón no está bien de la cabeza
Presentació d’aquest llibre de Lucía Etxebarría, a càrrec d’Alfred Martínez i Eva Cornudella, col•laboradors del llibre.
Casa del Llibre. Rambla Catalunya, 37. 19 hores.

FORA DE BARCELONA
IV Setmana del Vi DO Alella
Alella. Maresme. La Setmana del Vi DO Alella té la voluntat de donar a conèixer els vins de la Denominació d’Origen i el patrimoni cultural i gastronòmic del territori.
21 municipis del Maresme, el Vallès Oriental i el Barcelonès Del 20 de setembre al 6 d’octubre.

Festa Major
Esplugues de Llobregat. Baix Llobregat. Pregó de la festa major a càrrec de l'Equip d'Oncologia infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu.
Balcó de l'Ajuntament. Plaça Santa Magdalena, 5. 21 hores.

Fonamentals: Drets humans i activisme
Sant Boi de Llobregat. Baix Llobregat. Taula rodona amb Ada Colau i Jorge Barudy.
Can Massallera. Mallorca, 30. 19 hores.

Fira de pirates i corsaris a les Illes Medes
L’Estartit. Baix Empordà. Durant tres dies es rememoren aquells temps difícils i perillosos. Tres dies de festa on tot un seguit d'activitats faran reviure una època de la nostra història. Aquesta festa es per tothom però on els més petits tindran moltes activitats per fer.
Fins diumenge. Programa

Al Facebook i al Twitter del Barcelona Gratis hi podeu trobar més activitats de darrera hora:

 facebook3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada